De Kracht van Poppetjes

Zoals uit voorgaande pagina’s is gebleken staat binnen Praktijk Hallo Daar! het Kunstzinnig Dynamisch Coachen voorop. De verzameling poppetjes en allerhande voorwerpen staan echter niet voor niets in de praktijk.

Zij zijn een dankbaar en geduldig gereedschap wat divers ingezet kan worden om extra overzicht en vaak ook inzicht te verkrijgen.

Als mens ben je altijd onderdeel van een context, je systeem . Daarnaast heb je waarschijnlijk net als elk ander mens eigenschappen, kwaliteiten ontwikkeld om jezelf gedurende het leven staande te houden.

Welke patronen zijn daarbij ontstaan? Patronen in jou of tussen jou & de ander in? Hoe beïnvloedt dit in het heden mogelijk nog steeds je leven en wat wens je hiermee te doen?

Opstelling, familieopstelling? Met de poppetjes aan de slag!

Scholing bij oa. Gerry Reijersen van Buuren heeft me de weg gewezen om met jou én de poppetjes in gesprek te gaan. Een opstelling maken met poppetjes en/of voorwerpen laat vaak in 1 oogopslag zien wat er speelt in jezelf en/of je systeem.

Ze kunnen dan een handvat zijn waar je bijvoorbeeld met Kunstzinnige Dynamische Coaching verder mee aan de slag kunt gaan.

Benieuwd? De poppetjes zullen je graag hun behulpzaamheid tonen.

Lees hier diverse ervaringen (1, 2, 3) van het werken met poppetjes door anderen die je voorgingen:

 

“Als je compassie

niet ook voor jezelf geldt,

is hij incompleet”

Gautama Boeddha