Mariska Wagemakers van Praktijk Hallo daar!

Mag ik me aan je voorstellen?

Mijn naam is Mariska Wagemakers (1971)

Met Brabantse wortels ben ik in 1992 afgestudeerd aan de HBO V te Breda als verpleegkundige.

Vanaf die tijd ben ik aaneengesloten werkzaam geweest als verpleegkundige in de psychiatrie, TBS, het ziekenhuis, spoedeisende hulp, verpleegtechnische thuiszorg en terminale palliatieve zorg.
Realistisch, maar ook kritisch vanuit mijn idealen, de wereld en daarmee mijn medemens met humor en positiviteit benaderen heeft me gebracht waar ik nu ben.

Mijn kwaliteiten empathie, discretie, flexibiliteit, doorzettingsvermogen en enthousiasme zijn extra ontwikkeld door 3 projecten voor een noodhulporganisatie in Afrika. Diverse scholingen gericht op balans, energie, Mandala en rouwverwerking hebben me verder op dit pad geholpen.

In combinatie met het Vipassana mediteren, wat ik sinds 2006 praktiseer, blijf ik mijn compassie voor al wat is ontwikkelen.

Creatieve en kunstzinnige uitingen hebben me altijd dichter bij mezelf gebracht, de 4 opleidingsjaren aan de Kleine Tiki in Breda hebben hierin voor verdieping en professionalisering gezorgd.

Dusdanig dat ik in de winter van 2016 heb besloten om vanuit mijn hart de overstap te maken van de Verpleegkunde naar Zelfstandige Kunstzinnige Dynamische Coaching.

Met plezier en overtuiging dat deze wijze van coaching élk mens dichter bij zichzelf en bewustwording kan brengen

“Kijk ik uit naar mijn ontmoeting met jou

Mijn huis is voor even jouw huis

Welkom bij Praktijk Hallo Daar!”

Mariska Wagemakers

Neem hier contact met me op

Portretfoto: met dank aan:  Fotorio