Wat is Kunstzinnig Dynamisch Coaching?

Kunstzinnig Dynamisch Coaching is géén therapie of behandeling.

Je hebt dan ook geen verwijzing van een arts of therapeut nodig. Dit betekent dat wanneer je ziek bent, je dus eerst naar je huisarts gaat.

Wanneer je echter vanwege een ziekte coaching zoekt om met het ziekteproces om te gaan; lees dan hieronder of deze coaching is wat op dit moment bij je past.

KDC geen therapie: Wat is het dan wél?

Kunstzinnig Dynamisch Coaching helpt je in het moment, altijd door middel van creativiteit, op een zachte lichte wijze oprecht naar jezelf te kijken. In gesprek gaan over je zelfgemaakte werkstuk, praat zoveel makkelijker dan “moeten” praten over jezelf. Je zult gaan ervaren dat juist in het werkstuk veel van jezelf te zien is.

Dát is Kunstzinnig Dynamisch coaching; In het moment het gesprek of contact aangaan met je werkstuk, met die delen in jezelf die herinnert wensen te worden, die aandacht vragen om heel te worden. Dit gebeurt op basis van kennis vanuit o.a. de Psychosynthese en Voice dialogue.

Je gaat werken aan de hand van een vraag waar je mee komt, of de vraag die je in de beginfase van de coaching helder krijgt. Stap voor stap doorloop je jouw traject en kom je bij je eigen antwoorden.

Wil je meer info of een afspraak maken? zie contact

 

“In every human being,

there is a special heaven,

whole and unbroken.”

Paracelus